NEWSLETTER

Jesteś dzinnikarzem? Wybierz firmy z których chcesz
dostawać informacje prasową wprost na własną
skrzynke e-mail.
ZAPISZ SIĘ

Systemy wideokonferencyjne i zestawy do wideokonferencji

Responsive image

Zmiany w kosztach utrzymania firm oraz ograniczenia, które napotkaliśmy w 2020 roku, spowodowały że musimy zweryfikować swoje podejście względem delegacji pracowników i przejść na systemy wideokonferencji.

Akcja fundacji Ronalda McDonalds

Responsive image

Jak co roku fundacja Ronalda McDonalds zbiera pieniądze na cele swojej działalności charytatywnej. Fundacja zbiera pieniądze aby wybudować trzeci dom Ronalda McDonalds w Polsce.

archiwum

Kalendarz

Linia czasu

Każda firma, organizacja oraz instytucja potrzebuje biuro prasowe oraz rzecznika do obsługi komunikatów i informacji kierowanych do szerokiej publiczności za pomocą mediów. Z dotarciem do dziennikarzy najlepiej radzą sobie duże spółki akcyjne, spychając na margines małe i średnie przedsiębiorstwa.

Wirtualne centrum prasowe ma za zadanie usprawnić budowanie relacji między firmami a dziennikarzami. Za pośrednictwem naszego portalu można w łatwy i szybki a co najważniejsze darmowy sposób komunikować się z dziennikarzami którzy obserwują nasze przedsiębiorstwo. Za pomocą prostej funkcji newsletter można dystrybuować informacje prasowe wprost na skrzynki zaufanych dziennikarzy.

Zadbaj o wizerunek swojej firmy i kontroluj informacje, które trafiają do dziennikarzy. Za pomocą centrum informacji prasowych informuj o postępach przedsiębiorstwa. Treści zamieszczone na centrum informacji prasowej mogą posłużyć do napisania artykułów publikowanych w lokalnych lub krajowych mediach. Dziennikarze każdego dnia poszukują nowych informacji do pisania artykułów.

Załóż darmowy profil swojej firmy lub organizacji i otwórz darmowe wirtualne biuro prasowe na Centrum PRasowe. Wszelkie dodatkowe informacje znajdziesz w stopce strony oraz w treści naszych artykułów prasowych na naszym profilu Centrum Prasowe.

Partner FAKRO – firma RESPILON – w finale Smogathonu

2017-12-11 15:46:17
Responsive image

Znamy już zwycięzców wyłonionych z finalistów trzeciej edycji Smogathonu – konkursu dla startupów, naukowców oraz osób prywatnych, pracujących nad nowatorskimi rozwiązaniami, które skutecznie mogą pomóc w walce ze smogiem. W tym roku do konkursu zgłoszono 120 projektów technologicznych z całego świata (półfinały miały miejsce w USA, Wielkiej Brytanii, Polsce, Indiach i Hongkongu), z których wybrano 12 półfinalistów. W trakcie dwóch dni krakowskiego finału demonstrowali oni swoje rozwiązania przed naukowcami, inwestorami oraz aktywistami ekologicznymi.

Jaką polisę powinien posiadać lekarz?

2017-12-11 11:08:49
Responsive image

Zawód lekarza wiąże się z ogromną odpowiedzialnością, ale też z ryzykiem wyrządzenia szkody na zdrowiu pacjenta. Poza koniecznością naprawienia szkody oraz zadośćuczynienia pacjentowi lub jego rodzinie, w pracy lekarza może pojawić się wiele problemów prawnych, którym musi on stawić czoła. Dobra polisa ubezpieczeniowa może te wszystkie ryzyka i problemy znacząco zredukować.

Pociąg do kawy – COSTA COFFEE otwiera dwa nowe lokale w Centrum Warszawy

2017-12-11 09:35:27
Responsive image

W samym centrum Warszawy, gdzie codziennie przecinają się drogi tysięcy podróżnych, zostały otwarte dwa nowe lokale COSTA COFFEE. Od teraz można złapać szybką kawę na wynos w kawiarni przy Dworcu Centralnym lub wygodnie rozsiąść się w fotelu lokalu w okolicach stacji PKP WKD. Obie lokalizacje zachwycą gości nie tylko pyszną kawę, ale także ciekawymi wystrojami wnętrz, podkreślającymi unikalny charakter miejsc.

AIB w rankingu przetwórców polimerów w Polsce

2017-12-08 14:56:20
Responsive image

Branżowy miesięcznik „Plastics Review” opublikował ranking przetwórców polimerów w Polsce. Sklasyfikowano w nim 200 firm z całego kraju. W prestiżowym zestawieniu znalazła się firma AIB.

Wizyta u wróżek

2017-12-08 14:24:21
Responsive image

Pomimo, że usługi mogą wydawać się nam raczej przestarzałe oraz staromodne to przecież wbrew pozorom rozwijanie takiej działalności może stać się naprawdę opłacalnym biznesem.

Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami

Responsive image

Doświadczenie i świadomość specyfiki branży, w której działa przedsiębiorca, są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. W ostatnim w 2017 roku wydaniu Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) przybliżamy specyfikę obsługi klienta w lokalu gastronomicznym. Naszymi gośćmi są Anita i Krzysztof Otrębscy – właściciele warszawskiej restauracji Stacja Wawer.

WSPÓŁPRACUJEMY z:

Zaufali nam: